14 april 2009

Le français väder alltså..

Tillbaka från Frankrike alltså. En vecka med mycket rödvin, ost, god mat..och regn..
En solig dag på hela veckan. Dock såpass varm och trevlig så att man fick lite färg och till och med fick använda solskyddsfaktor för att inte bränna sig.
Men trist var det ju ändå att det hade varit finaste vädret i typ tio dagar innan vi kom och idag när vi körde till flygplatsen så var det finaste dagen (inräknat soliga dagen) på hela vistelsen. Klarblå himmel och sol. Inte så varmt än men klockan var ju bara åtta på morgonen så 13°C är ju inte så fasligt kallt för den tiden på dygnet..

Jaja, mycket film blev det i alla fall och en del tecknande. Vin, ost, mat och jävligt mycket lugn och ro..Känner mig trevligt utvilad ändå. Lite trött efter dagens flygresa och tidiga morgon men det räknas inte riktigt. Fick en liten promenad upp i bergen (tyvärr bara på en väg för det var lite för blött för att gå i terräng med mina skor), en biltur ännu högre upp på ett annat berg. Fick se snö. Trots att det berget inte var ett "snöhögt" berg. Det var lite surrealistiskt.
Jag har kört bil för fösta gången utomlands (smygövningskört då för jag tror inte att man får övningsköra privat där), dessutom genom en trång liten by också..

Inga kommentarer: